B2B Login +355 4 224 60 00

Njoftim i Rendesishem

Njoftim i rëndësishëm për fluturimet e Italisë
Njoftim i rëndësishëm për fluturimet e Turqisë
Formulari i vetëdeklarimit për Itali
Formulari i vetëdeklarimit në Shqipëri (Anglisht)
Formulari i vetëdeklarimit në Shqipëri (italisht)
Pisa
Formulari për udhëtimet në Turqi


MIRËSEVINI NË
Air Albania

– Take-off in summer 2018 –
Kërkoni
fluturimin tuaj
Rezervimet
e Mia
Një drejtim
Itali

Milano

Itali

Romë

Itali

Bolonjë

Destinacionet tona

Turqi

Stamboll

Shqipëri

Tiranë

Filozia jone

Ju sjellim më pranë destinacioneve më të dashura të Europës.

Përshëndetje nga kompania ajrore më e re në Shqipëri. Me mbështetjen e Turkish Airlines ju sjellim më pranë disa prej destinacioneve më të dashura të Europës duke e filluar rrugëtimin tonë me linjat e fluturimit drejt Italisë dhe Stambollit. Por nuk mbetet me kaq… Shërbimet tona së shpejti do të pasurohen me destinacione të reja drejt Europës dhe Amerikës Veriore. Përjetojmë emocionet e të fluturuarit shqip.

Flota jonë

Që nga prilli 2019, flota e Air Albania përfshin avionët e mëposhtëm:

Airbus A319-100:
Airbus A319 është një anëtar i familjes Airbus A320 të avionëve binjakë të shkurtër dhe të mesëm, të ngushtë me trup, të prodhuar nga Airbus. A319 mbart deri në 160 pasagjerë dhe ka një gamë maksimale prej 3.700 nm (6.900 km; 4.300 mi)

Punësimi në AirAlbania

Bashkojuni personelit tonë

Bashkojuni njërës prej kompanive më të mira në Shqipëri. Kompania e re ajrore ofron mundësi të mëdha punësimi dhe eksperience. Vetëm ju mungoni - bashkojuni personelit tonë!

Bashkohu tani
Gjithcka rreth kompanisë ajrore më të re shqiptare

Përditësohuni me lajmet më të reja

Zgjidhni fluturimin tuaj
Istanbul (IST)   ✈   Tirane (TIA)
Tirane (TIA)   ✈   Istanbul (IST)
Roma (FCO)   ✈   Tirane (TIA)
Tirane (TIA)   ✈   Roma (FCO)
Milan (MXP)   ✈   Tirane (TIA)
Tirane (TIA)   ✈   Milan (MXP)
Bologna (BLQ)   ✈   Tirane (TIA)
Tirane (TIA)   ✈   Bologna (BLQ)
Milan Bergamo (BGY)   ✈   Tirane (TIA)
Tirane (TIA)   ✈   Milan Bergamo (BGY)
Pisa (PSA)   ✈   Tirane (TIA)
Tirane (TIA)   ✈   Pisa (PSA)
Verona (VRN)   ✈   Tirane (TIA)
Tirane (TIA)   ✈   Verona (VRN)
Frankfurt (FRA)   ✈   Tirane (TIA)
Tirane (TIA)   ✈   Frankfurt (FRA)
London (STN)   ✈   Tirane (TIA)
Tirane (TIA)   ✈   London (STN)
Kuks (KFZ)   ✈   Cyrihu (ZRH)
Cyrihu (ZRH)   ✈   Kuks (KFZ)
Kuks (KFZ)   ✈   Istanbul (IST)
Istanbul (IST)   ✈   Kuks (KFZ)
Kuks (KFZ)   ✈   Basel (MLH)
Basel (MLH)   ✈   Kuks (KFZ)
Dusseldorf (DUS)   ✈   Tirane (TIA)
Tirane (TIA)   ✈   Dusseldorf (DUS)
Athen (ATH)   ✈   Tirane (TIA)
Tirane (TIA)   ✈   Athen (ATH)
London Stansted (STN)   ✈   Tirane (TIA)
Tirane (TIA)   ✈   London Stansted (STN)